OGLEDALA

Steklarstvo Dekorpanel   >   Ogledala

Predvsem so toaletni prostori oziroma kopalniški prostori tisti v katerih se gotovo znajde ogledalo saj je to pripomoček, ki pomaga k urejenosti vsakega med nami. Včasih se sliši, da ogledal v hiši ni nikoli dovolj. Pa še nekako res je. Ogledala polepšajo bivalne in druge prostore saj v njih prinašajo popestritev in dodaten okras. V podjetju Dekorpanel nudimo izdelavo ogledal v poslovne namene kakor tudi za bolj zasebne prostore. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo ogledal. Izberite tudi vi naš moderen visokokakovosten interierij.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel steklarstvo je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte sodeluje z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije, ki jo prejmete z nakupom.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava in prilagoditev ogledal po meri
  • V dogovorjenih rokih z visoko kvaliteto izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene vseh ogledal
  • Fleksibilnost, zanesljivost
  • Lastna steklarska proizvodnja
  • Več letne garancije

Dekoracija naših bivalnih in drugih  prostorov bo torej prijetnejša v kolikor svojo noto v estetskem izgledu doda kakšno lepo ogledalo. Ogledala so lahko stenska, samostoječa ali za lepe naše dame, kozmetična. Pri izdelavi ogledal upoštevamo želje naših strank. Omogočamo izdelavo od preprostih do zahtevnejših oblik.

IZDELAVA OGLEDAL PO MERI.

Naša velika prednost je prilagoditev posameznih želja kupcu. Tudi izdelava ogledal v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po visokih standardih ter po meri in željah naročnika. Ogledala lahko izrezujemo v najrazličnejše trikotne, kvadratne, okrogle, pravokotne in druge geometrijske oblike. Tudi ogledalo, ki je v našem podjetju izdelano po meri in željah naročnika je lep in dovršen končni izdelek.

RAZLIČNE IZVEDBE OGLEDAL PO MERI.