STEKLENI ZIMSKI VRTOVI

Steklarstvo Dekorpanel   >   Stekleni zimski vrt

Da bo oddih pri vas doma ali druženje z bližnjimi kakor tudi prijatelji še prijetnejšeše poskrbi prijeten in lep zimski vrt. Steklo, ki obdaja zimske vrtove ga še posebej krasi in ob tem omogoča pogled v našo okolico, prostor optično povečuje ter ustvarja umirjeno in prijetno sfero. Z občutkom izdelan zimski vrt daje topel in sproščujoč občutek. Naša ponudba zimskih vrtov vključuje tako svetovanje, izmero, izdelavo kakor tudi montažo. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo zimskih vrtov. Za vse podrobnejše informacije, ponudbo, izmero ali nasvet pa vas vabimo, da nas kontaktirate.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte hkrati sodeluje le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenega zimskega vrta po meri
  • V dogovorjenih rokih, visoka kvaliteta izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene
  • Natančnost, zanesljivost in prilagodljivost
  • Več letne garancije

Zimski vrt je prostor, ki naj bi bil namenjen predvsem sprostitvi, počitku in seveda druženju. Zimski vrtovi so največkrat postavljeni na južni strani, ker s tem pridobimo v naš dom veliko sončne svetlobe in toplote. Ker nas ščitijo pred različnimi vremenskimi pojavi kot je dež, sonce, veter in mraz morajo biti narejeni iz kakovostnih materialov. Uživanje v objemu narave, ki vas obdaja ne glede na čas v letu lahko postane uresničljiva tudi za vas s postavitvijo zimskega vrta podjetja Dekorpanel.

IZDELAVA ZIMSKIH VRTOV PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih zimskih vrtov v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih ter po meri točno za vas. Stekla, ki se uporabljajo za steklene zimske vrtove so varnostna, kar pomeni kaljena ali lepljena. Ob izdelavi zimskega vrta v podjetju Dekorpanel upoštevamo vaše želje, ga prilagodimo vašemu življenjskemu slogu ter poskrbimo, da bo tem lepše sovpadal z vašim domom.

RAZLIČNE IZVEDBE ZIMSKEGA VRTA