PESKANJE IN LAMINIRANJE STEKLA

Steklarstvo Dekorpanel   >   Peskanje in laminiranje stekla

Peskanje stekla je strojni postopek, kjer pri visokem pritisku zraka in peska obdelamo steklo tako, da postane matirano. S peskanjem lahko na steklenih površinah naredimo različne vzorce in motive. Po končanem peskanju lahko steklo premažemo z zaščitnim premazom, ki omogoča lažje vzdrževanje. V kolikor potrebujete debelejše varnostno steklo se odločite za laminirano steklo saj je trpežnejše in za potrebe, ki se ga pripravlja oziroma je tovrstno steklo namenjeno, je tako rekoč nelomljivo. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo, za podrobnejše informacije in pripravo ponudbe pa nas kontaktirajte.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte hkrati sodeluje le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Ponudba peskanja in laminiranje stekla
  • V dogovorjenih rokih, visoka kvaliteta izdelave
  • Ugodna cena, visoka kvaliteta
  • Natančni, hitri in zanesljivi
  • Več letne garancije

Za laminirano steklo je značilno, da ne razpade na več delcev in ne razpade v primeru silovitega udarca. Ob močnih poškodbah pri steklu namreč pričakujemo, da lahko poči in se razleti v vse smeri a laminirano steklo se zaradi posebne PVB folije obdrži v kosu. Tovrstno laminirano steklo se je na začetku predvsem uporabljalo v avtomobilski industriji, danes pa je zaradi varnosti, ki jo omogoča v vsesplošni uporabi, ki zajema predvsem gradbeni sektor.

PESKANO IN LAMINIRANO STEKLO