STEKLENE OBLOGE KUHINJ

Steklarstvo Dekorpanel   >   Steklene obloge kuhinj

Odlična, če ne najboljša izbira vsake modernejše kuhinje so tako imenovane steklene dekorativne kuhinjske obloge oziroma stenske obloge kuhinj. Steklo, ki daje kuhinji preprosto lep estetski videz skriva v svoji namembnosti še veliko več. Ob tem, da lepo izgleda tudi varuje stene med pripravo jedi. Steklene kuhinjske obloge omogočajo hitro in najenostavnejše čiščenje, ki predvsem gospodinjam prikrajšajo veliko časa. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo dekorativnih steklenih oblog za kuhinje. Za vse podrobnejše informacije, ponudbo, izmero ali nasvet nas pokličite ali nam pišite.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel steklarstvo je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte sodeluje z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenih kuhinjskih oblog po meri
  • V dogovorjenih rokih z visoko kvaliteto izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene
  • Fleksibilnost, zanesljivost in lastna proizvodnja
  • Več letne garancije

Kuhinjske obloge se izdelujejo prilagojeno vsaki posamezni kuhinji. Izdelava je hitra, natančna in cenovno ugodna. Za steklene obloge uporabljamo kaljeno steklo, ki je zelo odporno na morebitne udarce in visoke temperature. Uporabimo lahko enobarvna ali mat stekla. Steklo lahko popestrimo tudi z različnimi motivi fototapet. V kolikor ste v pomislekih, ker imate nameščene ploščice ste lahko brez skrbi. S stekleno oblogo jih lahko preprosto prekrijemo kakor morebitne obstoječe lesene obloge.

IZDELAVA KUHINJSKIH OBLOG PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih dekorativnih kuhinjskih oblog v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih in po meri izključno za vas. Odločite se za vrhunsko stekleno oblogo podjetja Dekorpanel d.o.o., kjer nudimo tudi različne vzorce fototapet, preizkušeno kvaliteto materialov in izdelavo, ki pomeni kakovost.

IZVEDBE STEKLENIH KUHINJSKIH OBLOG.