STEKLENE OGRAJE

Steklarstvo Dekorpanel   >   Steklene ograje

Steklene ograje prinašajo moderen estetski izraz vsakemu stopnišču ali balkonu. Primerne so za zunanjo kakor notranjo namestitev in uporabo. Trend steklenih ograj je predvsem zaradi enostavnosti vzdrževanja, enostavnosti čiščenja pa tudi čudoviti estetiki strmo zrasel. Za steklene ograje lahko uporabimo več vrst stekla kot je peskano, gravirano ali naprimer barvano. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo steklenih ograj. Če si tudi vi želite imeti moderno visokokakovostno stekleno ograjo, ki bo vaš dom trajno obogatila, nas pokličite ali nam pišite. Skupaj bomo poiskali najprimernejšo in finančno ugodno rešitev za vas.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte hkrati sodeluje le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenih ograj po meri
  • V dogovorjenih rokih, visoka kvaliteta izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene steklenih ograj
  • Fleksibilnost, zanesljivost, prilagodljivost …
  • Več letne garancije

Steklene ograje so zelo priljubljene za opremljanje balkonov, teras in stopnišč. Steklo, ki se uporablja je kaljeno, toplotno obdelano in lepljeno, kar daje ograji večjo odpornost, trdnost in hkrati varnost. Ograje so lahko izdelane iz ravnih steklenih površin, lahko pa tudi iz ukrivljenih steklenih plošč. Steklo lahko lepo kombiniramo s kamnom, lesom in kovinami kot je naprimer Inox. Steklene ograje so zelo obstojne in enostavne za vzdrževanje.

IZDELAVA STEKLENIH OGRAJ PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih ograj v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih in po meri točno za vas. Notranja ali zunanja steklena ograja se lahko pripravi s peskanimi motivi, folijami in barvami in kombinira z različnimi lesenimi, kamnitimi in kovinskimi materiali. Vsaka steklena ograja, ki je v našem podjetju izdelana po meri in željah naročnika, je prvovrsten in unikaten končni produkt.

RAZLIČNE IZVEDBE STEKLENIH OGRAJ