STEKLENE PREDELNE STENE

Steklarstvo Dekorpanel   >   Steklene predelne stene

Steklene predelne stene so med najbolj priljubljenimi rešitvami, ko se odločamo med tem, kako pregraditi prostor. Takšna pregraditev prostora vizualno občutno poveča prostor in hkrati ohranja naravno svetlobo. Za umestitev steklene predelne stene se najpogosteje odločajo podjetja, ki jih uporabljajo za pregraditev poslovnih prostorov. Z njimi lahko ločujemo prostore med seboj ali ji h zgolj delno pregradimo. Predelne stene iz stekla lahko uporabljamo tudi v stanovanju, kjer lahko z njimi na primer pregradimo prostore med seboj in s tem ohranimo naravno vizualno velikost prostorov ter ohranimo največ naravne svetlobe. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo dekorativnih steklenih oblog za kuhinje. Za vse podrobnejše informacije, ponudbo, izmero ali nasvet nas pokličite ali nam pišite.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte hkrati sodeluje le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenih predelnih površin po meri
  • V dogovorjenih rokih, visoka kvaliteta izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene predelnih sten
  • Fleksibilnost, zanesljivost, lastna proizvodnja
  • Več letne garancija

S predelnimi stenami naredimo prostor tudi udoben, estetsko popolnejši in tudi funkcionalnejši. Z namestitvijo predelnih sten lahko zmanjšamo tudi porabo električne energije. Predelne stene so izdelane iz kaljenega stekla in so lahko prozorne, barvne ali mat. Pri postavitvi predelnih sten uporabljamo aluminijaste profile, stene pa so lahko drsne ali fiksne.

IZDELAVA PREDELNIH STEN PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih predelnih sten v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih ter po meri točno za vas. Stekla, ki se uporabljajo za steklene predelne stene so varnostna, kar pomeni kaljena ali lepljena. Steklo je lahko na vašo željo prozorno, matirano ali barvno. Z različnimi vzorci peskanja stekla ali dekorativnimi folijami dosežemo usklajenost z estetskim videzom vašega obstoječega prostora.

RAZLIČNE IZVEDBE STEKLENIH PREDELNIH STEN