STEKLENI NADSTREŠKI

Steklarstvo Dekorpanel   >   Stekleni nadstreški

Stekleni nadstreški postajajo vse bolj priljubljeni in se uporabljajo v različne namene. Opečnate, plehnate in druge vrste kritin neprosojne narave nadomeščajo vse pogostejše. So idealna odločitev in rešitev tako za nadkritje teras, avtomobilov kakor vhodov v objekt. Za izdelavo steklenih nadstreškov uporabljamo varnostno kaljeno ali lepljeno steklo, saj se nadstreški srečujejo z različnimi vremenskimi vplivi. Vabljeni k ogledu naše ponudbe steklenih nadstreškov. Tudi za vas ga bomo z veseljem izdelali in zmontirali. Za podrobnejše informacije o steklenih nadstreških, za ponudbo, nasvet ali izmero nadstreška nas pokličite oziroma nam pišite.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel steklarstvo je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte sodeluje z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenih nadstreškov po meri
  • V dogovorjenih rokih
  • Dostopne konkurenčne cene nadstreškov
  • Natančnost, zanesljivost, prilagodljivost in kakovost
  • Več letne garancije izdelkov

Nadstreški iz kaljenega in lepljenega stekla so odporni na različne vremenske vplive. Kljubujejo zelo visokim ali zelo nizkim temperaturam, močnemu vetru, toči, nalivom in teži snega saj kaljeno steklo omogoča višjo stopnjo varnosti. Omogočamo izdelavo tako za vaš vhod, za pokritje terase ali za zaščito vašega voznega parka. Na steklo se lahko naredi tudi sitotisk, ki omogoča ob sončnem vremenu rahlo senco in zaščito pred močnim soncem.

IZDELAVA STEKLENIH NADSTREŠKOV PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih nadstreškov v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih in po meri točno za vas. Vsaka stekleni nadstrešek, ki je v podjetju Dekorpanel d.o.o. izdelan po meri in željah naročnika, je prvovrsten in unikaten končni produkt.

RAZLIČNE IZVEDBE STEKLENIH NADSTREŠKOV PO MERI.