STEKLENA VRATA

Steklarstvo Dekorpanel   >   Steklena vrata

Steklena vrata našega podjetja vaš prostor estetsko in stilsko dopolnijo ter omogočajo več svetlobe v vašem domu. Vsaka vrata so pravzaprav tudi del interierja vsakega bivalnega ali poslovnega prostora, ki ga zaokrožujejo kot zaključna arhitekturna pika na i. Za steklena notranja vrata je značilno, da optično povečajo prostor ter preglednost nad prostori. Še posebej so steklena vrata priporočljiva za prostore z manj svetlobe. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo storitev in izdelkov iz stekla. Vsakdo si želi imeti moderen visokokakovosten inerierij, ki vam je s podjetjem Dekorpanel d.o.o. sedaj na voljo po povsem dostopnih cenah. Tudi vse izdelke, ki jih izdelujemo za naše stranke izdelujemo po meri!

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte hkrati sodeluje le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava steklenih površin po meri
  • V dogovorjenih rokih, visoka kvaliteta izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene steklenih vrat
  • Fleksibilnost, zanesljivost, lastna proizvodnja
  • Več letne garancija

Še posebej so steklena vrata priporočljiva za stopnišča in hodnike. Prav tako pa se priporočajo za opremljanje prostorov, ki nimajo veliko oziroma dovolj vira naravne sončne svetlobe. Vrata, ki so izdelana iz stekla so lahko izdelana na način surovega stekla, laminiranega stekla ali kaljenega stekla. Za tem boljšo trdnost vrat se priporoča laminiranje in kaljenje.

IZDELAVA STEKLENIH VRAT PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih vrat v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih po meri točno za vas. Notranja vhodna vrata kakor tudi zunanja vhodna vrata lahko pripravimo s peskanimi motivi, folijo in barvo. Vsaka vrata tako lahko naredimo še posebej unikatna.

RAZLIČNE IZVEDBE ZA RAZLIČNE NAMENE STEKLENIH VRAT