STEKLENE TUŠ KABINE

Steklarstvo Dekorpanel   >   Steklene tuš kabine

Steklene tuš kabine so postale najbolj zaželen sestavni del kopaniške opreme. Izpodrinile so konvencionalne banje oziroma kopalne kadi, ki so bile namenjene kopanju in tuširanju. Seveda za to obstaja vrsta razlogov, predvsem pa so v ospredju enostavnost uporabe, lažji dostop, enostavnost čiščenja, prihranek v prostoru ter lepši izgled kopalnice. Vabimo vas, da si podrobnejše ogledate našo ponudbo steklenih tuš kabin. Vsakdo si želi imeti moderen visokokakovosten inerierij, ki vam je s podjetjem Dekorpanel d.o.o. na voljo po povsem dostopnih cenah.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dekorpanel steklarstvo je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna predvsem kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov. Naše podjejte sodeluje z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

NAŠE PREDNOSTI:

  • Izdelava in prilagoditev steklenih površin po meri
  • V dogovorjenih rokih z visoko kvaliteto izdelave
  • Dostopne konkurenčne cene vseh oblik tuš kabin
  • Fleksibilnost, zanesljivost in lastna proizvodnja
  • Več letne garancije

Moderne tuš kabine, ki so danes zelo priljubljene so lahko izdelane s povsem prozornim steklom, le delno matiranimi ali polno matiranimi steklenimi površinami. Pri izbiri stekla upoštevamo želje naših strank, priporočamo pa, da je vaša tuš kabina izdelana iz kaljenega stekla. Kaljeno steklo omogoča višjo stopnjo varnosti. Omogočamo izdelavo od preprostih kvadratnih tuš kabin, pravokotnih, polkrožnih do povsem prilagojenih podstrešnih oziroma drugih specifik, dimenzij in oblik.

IZDELAVA STEKLENIH TUŠ KABIN PO MERI.

Naša prednost je tudi prilagoditev vsem posameznim željam kupcev. Izdelava steklenih tuš kabin v podjetju Dekorpanel d.o.o. poteka po najvišjih standardih in po meri točno za vas. Tuš kabine lahko dizajniramo s peskanimi motivi, folijami in barvami. Vsaka steklena tuš kabina, ki je v našem podjetju izdelana po meri in željah naročnika, je prvovrsten in unikaten končni produkt.

RAZLIČNE IZVEDBE TUŠ KABIN PO MERI.